Artist Corner Към рубрика

НА БОРДА НА БЯЛА ЛОДКААко ви се иска да опънете платната на мечтите и фантасмагоричните герои в живота, но ви липсва подходящ плавателен съд, потърсете “Бяла лодка”. Тя може и да не плава по морета и океани, но може да ви бъде сигурен спътник във всякакви подобни и безподобни начинания и пътешествия. Всъщност зад името стои илюстраторът, дизайнер на инфографики и майка на два специални броя хора Ася Колева. Тя умело съчетава всички тези своиумения, опит и знания и радва окото, сърцето и душата с чудесни хартиени изделия за деца и възрастни, които да създават специални моменти на свързаност с другите и себе си.
В “Бяла лодка” може да откриете нейните страхотни карти с буквите от българската или английската азбука, които Ася илюстрира оригинално с различни предмети и животни, които не само децата обожават. Вече няколко пъти попадаме на точно тези карти, използвани и като красива декорация за детска стая. Ако пък имате нужда да си запишете някоя важна среща, мисъл, най-новия бисер на детето ви или просто снощния сън, тефтерите им са във всякакви размери и разновидности, с изцяло рециклирана хартия и са великолепен оригинален вариант за тази цел. Стават и за подарък, ако познавате наистина специален човек с отношение към “калиграфските” детайли.

Предложенията на “Бяла лодка” са изцяло произведени в България и постоянно се обновяват. Постерите с ръчно рисувани растения и плакатът “Азбука със същества” предизвикват любов от пръв поглед. Има и тетрадки, страхотни картички, игри, стикери, театър на сенките, постери и книжка за оцветяване на азбуката, както и детските книги “Дъж и Кап” и “Книга как се прави” с илюстрациите на Ася. Трудно е да им устоиш и да не скочиш в бялата лодка! Проверете сами на www.lodkata.com

снимки: Alex Orange Photography


Календар

  • П
  • В
  • С
  • Ч
  • П
  • С
  • Н