Как Александър Цеков съчетава в себе си няколко лица на кулинарията и изкуството на гостоприемството, като го преплита с творческите си търсения
Основателката и главна редакторка на Eaten за предизвикателствата да издаваш списание, посветено изцяло на храната
Зимнината като женски свят на грижа и познание за храната. Свят на поезията, предавана от поколения на поколения, записвана в прашни тетрадки и вехти жълтеникави листчета, струпани в чекмеджето на дървената маса.
Японската художничка Юрика Такааши живее отскоро в България, но именно тук за първи път участва в изложба със своите ювелирни захарни бисквитки
Десет години от издаването на фотокнигата Kitchen Stories From the Balkans на Евгения Максимова, в която кухненските пространства са разгледани като ключов елемент и свидетелство за регионалната история
Севда Семер за срещата със себе си и храната като проводник на спокойствие
Правдолюб Иванов за глада поради наличието или липсата на храна
Роузи Ейсор за времевите и емоционални влияния в храненето