Посоки Към рубрика

ЛИЦЕТО НА СЕВЕРАИма места, които ти спират дъха за дълго време, а после бавно ти го връщат обратно. Чувството е като след взимане на огромна дъвка с много мента. Като нов си, супер свеж, леко хладно ти е, но всичко е наред и дори ти е много хубаво. Това сме ние - PANIC FRAME & TRAVEL. Най-различната травъл агенция, за която някога си чувал!
Водим те в Норвегия на 8-дневно приключение с кемпери, което ще помниш и в този, но и в следващия си живот. Как ли? Грабваме те от летището още от първата минута и не ти даваме да си помислиш за нищо друго, освен насладата от видяното. В приключенския пакет включваме още: 
 


- КАЯКИНГ
- РИБОЛОВ (дива сьомга, why not?)
- ПРИКЛЮЧЕНИЕ СЪС СКОРОСТНА ЛОДКА край норвежките фиорди
- ПРЕХОДИ из едни от най-емблематичните места на Норвегия - ледниците не са само по картинките и нямаме търпение да ти ги покажем
- ПРОФЕСИОНАЛНО ЗАСНЕМАНЕ на всичко изброено дотук: Под това разбирай – мега кадри и видео само за теб! Резолюцията е 4к, а ние те снимаме от небе и земя по време на цялата тази норвежка одисея.

 


Такива дни все още не си имал, довери ни се! В пакетите, които предлагаме, ще откриеш: самолетни билети, чудесна храна по време на целия престой, нощувки а‘ла под Млечния път, планинска екипировка, водачи, които си разбират от работата и ще бъдат с теб от началото до края. 
Ако вече ти е писнало от обясненията ни, ела на panicframe.com и запази своето природно бягство от градската скука.
 
 
*Panic Frame & Travel предлагат и пълно заснемане на видео и рекламни клипове на територията на Исландия и Норвегия с младия, но талантлив режисьор Емануил Алберт. Работи и с немалко български артисти, сред които: Атанас Колев, БОРО ПЪРВИ, Искрата, Жлъч и брандове като Converse, IKEA и REEBOK.
 
emanuilalbert@gmail.com
 Календар

  • П
  • В
  • С
  • Ч
  • П
  • С
  • Н