Акценти Към рубрика

AUDIOBOOK

 

На 30 ноември ДНК става домакин на представянето на дебютния солов албум на Десислава ‘Desy’ Андонова - AUDIOBOOK.

Записан в рамките на една година, албумът включва 10 композиции, които, според самата Desy, представляват една своеобразна ретроспектива на нейното музикално пътешествие през времето.

На сцената компания на Desy ще правят Божидар Василев (тромбон + синтезатори), Димитър Горчаков (клавиши), Георги Дончев (контрабас), Петър Йотов (китара), Росен Захариев (тромпет) и Евден Димитров (бас), а за визиите на албума се е погрижила Полина Герасимова. Гост Dj е Sam The Man.Десислава Андонова, едно от утвърдените имена от родната музикална сцена, завършва Националното музикално училище "Любомир Пипков" в София, а в последствие става част от редица проекти, включително Plastic Hi-Fi, Phuture Shock и Sentimental Swingers. През годините Desy се налага като един от иновативните и алтернативни артисти у нас, благодарение и на международните си колаборации с Deekline & Wizard, Mr. Moon и Maylay Sparks и безбройните си DJ сетове.

Първите три сингли от предстощяия албум достигнаха до седмичната Топ 20 класация на БНР, а в очакване на AUDIOBOOK си пускаме един от споделение по-рано тази година сингли, а именно ‘One of the Stars’:В стремежа си да предостави на публиката една подбрана селекция от лични преживявания, Desy е отделила специално внимание на всяка една от 10-те песни, които в крайна сметка се озовават в албума. Звукозаписният процес се осъществява чрез колаборацията на няколко дългогодишни сътрудници - Васил Вутев и Божидар ‘Trombobby’ Василев, които се заемат с аранжимента и с постпродукцията, като същевременно свирят и на барабани,тромбон и синтезатори.


снимка: Тихомир Рачев 

Водещи роли в албума имат и музикантите Димитър Горчаков (клавиши) и Георги Дончев (контрабас), към които като специални гости се присъединяват и Петър Йотов (китара), Роко Захариев (тромпет) и Линда Манчева (виолончело). Христо Рачев от Sound Ninja Studios асистира с миксирането, а финалното мастериране е в ръцете на Брус Темпълтън от Microphonic Mastering. Фотографията е дело на Тихомир Рачев.


Датата е 30 ноември, началният час - 20:00, мястото - ДНК.

Билети ще намерите онлайн оттук.


Събитието се осъществява в партньорство и с подкрепата на ДНК, Real Sound Rental и КЕВА (Клуб за Естетическо Възпитание на Артиста).Календар

  • П
  • В
  • С
  • Ч
  • П
  • С
  • Н