Акценти Към рубрика

BIFF и ВИЖ! ПРАВЯТ КОНКУРС ЗА ПЛАКАТВече пет поредни години Burgas International Film Festival заема почетно място в лятната културна програма на Бургас и превръща града в стабилен пристан на новото кино с акцент върху заглавията от черноморския регион, но не само. Само за половин десетилетие събитието се превърна в едно от най-очакваните събития за местното арт хаус кино и важна платформа за представяне на пълнометражни и късометражни филми.

"Виж!" се гордее да бъде траен партньор на събитието и тази година това няма да е изключение. Сега с подкрепата на TATRATEA се впускаме в още едно приятно приключение - да открием най-добрата визия за плакат на шестото издание на фестивала, което ще се проведе между 16 и 23 юли. Отправяме отворена покана към художници, илюстратори, фотографи и всички творци в областта на визуалните изкуства, които могат да се включат в конкурса за плакат. Избраният плакат ще краси всички визии на Burgas International Film Festival он- и офлайн и да бъде визитната му картичка преди прожекцията на всеки от филмите в програмата.

Наградният фонд се осигурява от TATRATEA и е на стойност 400 лв. 

 

Желаещите да участват могат да изпращат своите предложения най-късно до 15 април на е-mail: office@vijsofia.bg
Размерът на плаката е 100х150см.

А визията за шестото издание на фестивала трябва да съдържа следните надписи:

име: Burgas International Film Festival

дати: 16 - 23 юли 2021

 

Визиите, които не отговарят на посочените изисквания, няма да бъдат разглеждани.

Победителят ще бъде избран съвместно от представители на Burgas International Film Festival и списание "Виж!" и ще бъде обявен в срок от 5 дни след крайната дата за изпращане на предложения. 
А след обявяването на победителя "Виж!" ще публикува и десет от най-впечатляващите предложения в конкурса в онлайн галерия. 

 

Календар

  • П
  • В
  • С
  • Ч
  • П
  • С
  • Н