Акценти Бургас Към рубрика

РИТУАЛНИ СБИРКИ
Нова парти концепция, родена между Барселона и София, идва в България за двудневно събитие на 5 и 6 август в бар Ботаник на плаж Червенка. В него ще се включат Shosho, The Foreigners, Anatolkin, MEDO, Peppou, Soulful Traveller, Stefan Popov и Valdy, а специално за събитието от Барселона пристига и мексиканецът Габриел Еспиноса – Gemm. Master Chef 2017 Божана Кацарова ще представи своята интерпретация на истинско гурме изживяване, което ще съпътства различните части на деня. Първото издание цели да приеме фестивален характер и да създаде приемственост и колаборация между различните културни сфери. Основна част от концепцията е събитията да се провеждат на открити, природни локации, а визуалната продукция е изцяло плод на ръчна изработка с естествени материали. 

Кулминацията ще бъде вечеря със седем степенно меню, специално подготвено за 200 гости с предварително закупен куверт. Програмата ще премине в многопластово музикално изживяване, а през двата дни гостите ще имат възможност да се насладят на специално селектирана музика, гурме храна, различни спортно-развлкателни дейности и местни производители, които ще допълват и изграждат естествената атмосфера на събитието.

Ritual Gatherings е поредица от събития, чиято концепция се ражда в приятелския кръг на музиканти от Барселона и София, а основната й идея е да събира фенове на различните електронни стилове в неподправена и семейна атмосфера, която да задоволява всички сетива. Екипът, който стои зад Ritual Gatherings, концентрира усилията си в налагането на природосъобразни практики и участва в подобряване на околната среда, а след събитието ще бъдат направени целенасочени стъпки към облагородяване на плаж Червенка. 

Куверти за Ritual Gatherings вечерята от Божана Кацарова вече могат да бъдат закупени тук. 

КОГА: 5 и 6 август
КЪДЕ: бар Ботаник, плаж Червенка


Календар

  • П
  • В
  • С
  • Ч
  • П
  • С
  • Н