Акценти Към рубрика

Illustration Pop-Up

Между 5 и 12 май във виртуалното пространство ще се проведе третото събитие от серията Illustration Pop-Up. Специалното издание на изложбата се случва в колаборация между пространството за работа и изкуство КО-ОП и онлайн платформата за дизайн BeDuende.

Откриването очакваме тук на 5 май от 18 ч., а творбите ще останат на разположение до 23:59 ч. на 12 май.


В дигиталната изложба се включват 18 талантливи съвременни художници - Александра Георгиева (Sa6ettu), Александра Николова (Ål Nik), Алина Папазова, Андреа Попйорданова, Били Матеева, Blood Becomes Water, Виктория Николова (Pllik), Даниела Янкова (Shadowschaser), Деница Бояджиева, Деси Баева, Drago PXRN, Жожо Георгиев, Ива Димитрова, Мирослав Живков (Джингиби), NOIЯ77, Розалина Буркова, Теодор Генов и Oscar Mitchell.


Още по-хубавата новина е, че всяка от творбите ще може да бъде закупена онлайн. Затова внимателно разглеждаме част от творбите, които ще ни очакват и избираме коя (или кои) да си приберем вкъщи:


Water, Розалина Буркова


Water - Розалина Буркова


Woman With Flower - Жожо Георгиев
Woman With Flower - Жожо Георгиев
Left Hand - Даниела Янкова
Left Hand - Дaниела Янкова


Dream Team - Деси Баева


Mush - Ива ДимитроваДеница Бояджиева


Междувременно в сайта на BeDuende ви очаква и пъстра селекция от творбите на български автори, включваща бижута на Виктор Павлов, Николай Сърдъмов, Зора Романска, керамика от Вера Гезенко, tochka & tochka и Силвия Чанева, фотографии от Александър Станишев и много други.
 

Всички, абонирали се за ВИЖ! в Patreon, получават и 10% отстъпка към всички творби от изложбата, както и за всичко останало в магазина на Be Duende.


За повече информация следете събитието във  Facebook и сайта на BeDuende.

Календар

  • П
  • В
  • С
  • Ч
  • П
  • С
  • Н