Акценти Към рубрика

Мелба на живо x 5


Lame God

"Мелба на живо" за втора поредна година не спира да генерира вдъхновение и творчески заряд с поредица от срещи, посветени на актуални и забележителни със своя подход проекти на местни герои на дизайна. В рамките на събитието, всеки от тях разказва историята на своя бранд и разкрива детайли от своя важна и вълнуваща професионална изява, като ни кани да надникнем в "кухнята" на идеите и процесите, които го водят.

“Изчерпателни, откровени и различни, тези визуални разговори са източник на вдъхновение за всеки”, казват организаторите от Студио Комплект - Адриана Андреева и Бояна Гяурова.


Nomad.ist 
 

Тази година "Мелба на живо" започва с една интересна тройка артисти - лицата на новият моден бранд Lame God, графичният дизайнер Филип Бояджиев, и проектът за ръчно изработени килими Nomad.ist.

Основателката на бранда за ръчно тъканите килими Nomad.ist - Люба Асадурова, ще разкаже за пръв път пред публика за бранда и обвързаността му с фондация за хора в уязвимо положение и отговорното и щедро споделяне на емоции и ресурси. Дизайнерката се завръща към България след успешна кариера като дизайнер на шапки, включително за холивудски знаменитости в САЩ.

Графичният дизайнер Филип Бояджиев гостува по повод проекта си за изграждането на визуалната идентичност на новия Фолклорен център в село Чавдар. Подобните на шевици стилизирани елементи оформят отчетлив и красив танц с богати интерпретации и възможности за употреба.

Дизайнерката Диляна Манавска ще разкаже за нашумелия си моден лейбъл Lame God - ръчно изработено облекло и аксесоари, които съчетават духа на младежката улична култура, съвременното изкуство и ъндърграунд музиката.

 

Филип Бояджиев

Срещата е на 19 февруари (вторник) от 18:30 часа в Генератор, на бул. Черни връх 47. Входът както винаги е свободен, а първите 100 гости ще получат специално създаден за Мелба тефтер с дизайн на Люба Асадурова от nomad.ist.

 

Следете събитието и във фейсбук.


Календар

  • П
  • В
  • С
  • Ч
  • П
  • С
  • Н