Акценти Към рубрика

Седма мелбаЗа допълнителната и необходима доза вдъхновение в забързаното или забавено ежедневие винаги помага среща с красиви и добре реализирани идеи. Списание “Виж!” с гордост се нарежда сред тях, след като по някакво странно съвпадение за седмия си рожден ден става част от седмото издание на поредицата “МЕЛБА на живо”. Организирана от Melba Design Initiatives на “Студио Комплект”, тя за втори път излиза извън столицата.По традиция в нея участват актуални проекти от български дизайнери в различни области като мода, продуктов, графичен или интериорен дизайн, а в това конкретно издание ще бъдат представени такива и с “живо и интересно отношение към Бургас”, както организаторите го определят.Освен нашият издател и дизайнер Камелия Величкова и отговорен редактор Мая Стефанова, в него ще участва и Божидара Йонова от българския бранд за дрехи, посветени на морето, слънцето, вятъра и планината SQUARE, както и архитектите Мариана Сърбова и Десислава Стоянова, отговорни за новия облик на Магазия 1 до Морска гара, спечелила специалната награда в конкурса “Сграда на годината 2016”.Събитието е с вход свободен и от съвсем личен опит знаем, че има потенциала да ви зареди, ако не с повече ентусиазъм и идеи, то с добра енергия и среща с приятни хора.

МЕЛБА НА ЖИВО се организира съвместно с Fashion Days, вдъхновение и шопинг дестинацията за всички влюбени в модата и добрия стил. 

 

 

 

За МЕЛБА НА ЖИВО

 

МЕЛБА НА ЖИВО е част от инициативите за дизайн Melba Design Initiativesна Studio Komplektи представя актуални и забележителни със своя подход реализирани проекти от местни герои на дизайна в различни сфери. По вдъхновяващ начин те разказват историята на своите брандове и разкриват детайли от важна и вълнуваща за тях професионална изява. Основен фокус са идеите и процесите. “Изчерпателни, откровени и различни, тези визуални разговори са източник на вдъхновение за всеки”, казват организаторите от Студио Комплект - Адриана Андреева и Бояна Гяурова.

 

8 АВГУСТ, 18:30 Ч.
ЕК “ФЛОРА БУРГАС”


Календар

  • П
  • В
  • С
  • Ч
  • П
  • С
  • Н