Акценти София Към рубрика

В БАЛАНС С ПРИКАЗНОТО


Всеобщото мнение гласи, че най-приказният месец е декември – цялото суетене покрай Коледа, чудесата, подаръците. Организаторите от проект „Здравей“ обаче имат силен довод, с който да докажат, че януари може да крие не по-малко вълшебства - фестивалът "Зимна приказка" ще завладее малки и големи на 20 и 21 януари.

Фестивалът е трети подред по проекта, но е първото зимно издание, което контрастира с белотата и спокойствието на снега и е изпълнено с цветове и глъчка. Основната идея е да популяризира балансирания начин на живот, като фокусът е най-вече върху младите и децата. Мястото на събитието ще завладява с магическата си атмосфера, съчетавайки приятни изживявания с нови знания. Класическите зимни удоволствия също ще присъстват – горещ шоколад, греяно вино и други галещи небцето вкусотии. Любопитните да научат повече за балансирания начин на живот ще имат възможност да вземат участие в кулинарни класове с едни от най-добрите мастър шефове, познати на публиката или да посетят лекции на признати имена в сферата на здравето и психологията.Понеже децата са главни герои, за тях има предвидени редица разнообразни активности – лека атлетика, кънки, хокей, тенис и търсене на съкровища. Спортни класове ще има и за възрастни, като сред тях фигурират йога, канго джъмпс и танци. За креативните натури, независимо от възрастта, има организирани различни тематични работилници – по рисуване, керамика, музика и работа с хартия. А дори не сме се стремяли да изброим всички.

Освен да вземат участие в разнообразните активности, гостите на фестивала ще могат да се запознат и с редица изложители, които на драго сърце ще разкажат повече за произведените от тях продукти с доказано качество.

Билетите вече са в проджба, като входът за деца до 12 години е безплатен. Един билет дава достъп до всички лекции, спортни класове, работилници и активности. И върви ръка за ръка с ароматна чаша чай на самото събитие.

КОГА: 20 и 21 януари 

КЪДЕ: Inter Expo Center София

 

Календар

  • П
  • В
  • С
  • Ч
  • П
  • С
  • Н