Акценти София Към рубрика

Чувате ли Telephones?В броя ни този месец Мила Михова казва, че предметът на десетилетието е телефонът и допълва: "Адска зависимост". Поредицата от партита 8Ball обаче ще ни накара да изключим звука на така нареченето устройство и да слушаме Telephones по един различен начин, защото това е името на норвежкият продуцент и диджей, когото ще можем да чуем зад пулта на 21 декември в Tell Me. Канен е за завършек на година, в която с помощта на 8Ball успяхме да чуем още Paramida (Love on The Rocks), Turbojazz (Local Talk) и Phillie P (Ice City records). 
 
За родения в Берген, но базиран в Берлин Telephones, зад чието име стои Хенинг Северуд, места като Римини, Чикаго, Хонолулу, Детройт и Манчестър са само част от обширната звукова карта, оформила стила му. А той е от онази порода диджеи, които залагат на качеството пред количеството. Oбича да експериментира и се заиграва със всичко от норвежка електроника, прото хаус, балеарик тути фрути, до афро, диско и всичко, което може да се получи между тях.

Продукцията му може да открием в по-добрите ъндъргарунд лейбъли за хаус и диско като Running Back, Sex Tags UFO, Acido, Love on The Rocks, Full Pupp. 
 
Дебютният албум на Telephones излиза през 2016 за лейбъла на Gerd Jansen – Running Back. Плочата разкрива широк еклектизъм и влияния, като преминава смело през течения като  90’s UK Balearic, Ambient House, NY House, Italo Disco и други.
 
В момента той се самоиздава със собствения си лейбъл European Carryall, а за последните 12 месеца е обиколил сума локации в Азия, Австралия и Америка с гигове в Сау Пауло, Тайпей, Токио и Мелбърн и участия в различни клубове като Corsica Studios, Robert Johnson и Panorama bar.
 
За партито си пригответе 10 лв. за вход. За настройване на музикалните пластовете преди да изключим звука на телефона и да изчистим слуховите си канали ще се погрижат Brezo и Angel Proto.
 
КОГА: 21 декември, 23 ч.
КЪДЕ: Бар Tell Me

Календар

  • П
  • В
  • С
  • Ч
  • П
  • С
  • Н