Акценти София Към рубрика

В Древен Рим за Коледа без да излизаме от странатаКоледен парк в киноцентър "Бояна" ще предложи накуп всичко онова, което сме свикнали да виждаме да се случва за радост на хората в големите европейски градове по празниците, но така и не сме попадали на сполучлив негов аналог тук. Събитието "Коледа в Рим", което от 11 до 24 декември ще предложи базар, храна и напитки, ледена пързалка и цирк, работилница за малки и големи, музика на живо, арт инсталации и много празничен дух, ще бъде разположено сред декорите на Древен Рим в киноцентъра, които ще бъдат допълнени с голяма елха, пищна украса, въртележка, крафт магазинчета и кът с Дядо Коледа. 

Атмосферата на древния град ще бъде изпълнена с коледен дух, светски живот, съдържание и атракции. По улиците ще греят празнични светлини, а по площадите ще има пица и храна в изобилие, идваща от някои от най-добрите ресторанти в София. Сред селектираните имена попадат  Günter's Würst, Mirabelle Sweet Pop Up, Jobo, Taste Box, Red Coral, Wine Box & Cheese, Scran, Lolly sweet, Travel & Cocktails, Cosmos, Sputnik, Pure.Ще има обособени и различни топли помещения с ежедневна програма, приказни стаи за децата, кът за снимки, куклен театър, 3D арт инсталации и цирк. В работилниците ще се изработват коледни звезди от хартия, 3D елхички от картон, коледни топки от филц, а циркови акробати ще правят демонстрации. 

Отделно навръх Коледа - на 25 декември, сред декорите ще бъде изградена и голяма сцена, на която ще се качат изпълнители като Графа, Михаела Филева, P.I.F., JEREMY?, които ще отбележат финала на коледната приказка в киноцетъра с концерт. 


 

Работното време на коледния парк от 11 до 24 декември всеки ден е от 12 до 22 ч. с изключение на Бъдни вечер (24 декември), когато ще е с намалено работно време до 18 ч.. Билетите са достъп са в две категории - едните са без, а другите с включени атракциони, а отделно се продават и билети за концерта. Всички се предлагат единствено онлайн в платформата на epay.bg, като децата до 5 години влизат безплатно, но могат да използват забавленията само с придружител. Достъпът е само със зелен сертификат, а на входа за улеснение на желаещите да посетят ще има и мобилна раборатория за бързи тестове. 

 

Всичко актуално за събитието може да следите ТУККалендар

  • П
  • В
  • С
  • Ч
  • П
  • С
  • Н