Акценти София Към рубрика

SEE IT BE ITЗад това послание стои самият рекламен свят, или поне женската част от него. See It Be It е една от успешните програми на най-големия международен фестивал на креативността Cannes Lions. Тя се провежда в рамките на фестивала от 2014 г. като провокация и диалог по темата за дисбаланса между половете в рекламния бизнес.

See It Be It е и първата стъпка на Cannes Lions в България. Поканата е отправена от рекламна агенция Noble Graphics и творческият й директор Мария Милушева, които организират българското издание на програмата като двудневно събитие от лекции, дискусии и менторски сесии. Водещи световни и български специалисти от рекламната и маркетинговата индустрия ще говорят за жените, креативността и различната гледна точка.Идеята както на българското издание, така и на първообраза му в Кан, е да постави фокуса върху жената като лидер в рекламния бизнес. Не само като тема за разговор, но и като реална подкрепа в тази посока. Затова изданието прави селекция на определен брой участници, на които подарява вдъхновение, възможност за обмен на творчески идеи и умения, достъп до интересни мероприятия, менторски сесии с най-големите имена в бранша.

Менторската програма на See It Be It Bulgaria ще се случи на 3 декември с участие на десет избрани дами. На 2 декември събитието ще е отворено за всички, а думата ще имат жени на водещи позиции в рекламната индустрия от цял свят. Ще чуем, че женският глас може да звучи не само нежно, но и решително, докато търси и намира едни от най-добрите творчески и бизнес решения. За уравновесяване на гледните точки като лектори ще се включат и мъже, които имат какво да кажат по темата.Както в личните, така и в професионалните си занимания мъжете и жените често боравят с различни инструменти, обикновено с еднакво добър резултат. See It Be It е добра възможност да обновим идеите си и да разчупим стереотипите, да влеем доза творческо вдъхновение в рутината на градския делник. Балансът сякаш изглежда най-доброто решение, а различната гледна точка винаги е добра идея.


Календар

  • П
  • В
  • С
  • Ч
  • П
  • С
  • Н