Акценти София Към рубрика

СЕВЕРНИ ИСТОРИИ: АНЖЕЛА НЕДЯЛКОВАПлатформата за скандинавска музика и култура Nordic Soundscapes отново ще ни отведат в далечния Север, а този път водач в музикалното пътешествие ще бъде актрисата Анжела Недялкова. Едночасова селекция с любимите парчета на Анжела от скандинавска инди и електронна сцена ще поставят началото на вечерта, а за още по-силен старт тя ще почерпи с оригинален шот на Smirnoff всеки гост влезнал в клуба до полунощ. 

„Това е моята мини селекция от топ фаворитите ми, когато става дума за съвременна скандинавска музикална сцена. Подбрала съм само траковете, които съм слушала на l с часове. Неслучайно започвам с Kiasmos и GusGus, защото обожавам дълбочината (звукова и емоционална) в звученето им. Макар Moderat да не се вписват в Nordic концепцията чисто като националност, реших да сложа и тях, понеже идеално кликват за мен с това течение като усещане и звук. Laika от своя страна са нещо като лиричното отклонение в този плейлист, но не мога без тяхната космическа безтегловност.", споделя Анджела
Чуйте нейният плейлист в Spotify  Зад пулта ще застанат и резидент диджеите на Nordic Soundscapes - Мartin & Sayulke със своята селекция от мелодичен поп, диско, хаус, инди, трип-хоп до дарк електроника и техно ще ни забавлява цели 6 часа и ще включваща имена като RöyksoppFever RayPrins Thomas,Little DragonTodd TerjeAURORALindstromMúmBjörkGusGusLulu RougeLykke LiFallulahSamarisSigur RósKasper Bjørke,Trentemøllerи oще безброй познати и непознати банди и изпълнители идващи от Исландия, Дания, Швеция, Норвегия и Финландия .Още един специален гост на 9 февруари ще застане зад пулта. Тове е добре познатият в родните техно среди - диджей и продуцент -BIRBEN. Той ще завърши вечерта като  представи 3-часов техно сет, включващ скандинавските артисти Adam Beyer, Cari Lekebusch, Ida Engberg, Joel Mull, Abdullah Rashim, Korridor и др. С Birben зад пулта вечерта в Tell Me ще бъде повече от гореща, a слънцето отново ще ни огрее танцувайки на паважа на улица Иван Вазов.

КОГА: 9 февруари
КЪДЕ: клуб TELL ME на улица Иван Вазов №12
БИЛЕТИ: на място на цена 10лв.


Календар

  • П
  • В
  • С
  • Ч
  • П
  • С
  • Н