Акценти Към рубрика

СОФИЯ ЩЕ БЪДЕ LIVEТолкова дълго ни се наложи да гледаме и слушаме музика през телефон и екран, че сме като развързани за концерти на живо. Поне сега е сигурно и знаем от опит, че това преживяване няма как да го получиш не live. Затова и посрещаме новината за предстоящия първи Sofia Live Festival с огромно вълнение.

Първоначалните планове бяха той да се намести в Колодрума в Борисовата градина от 18 до 20 юни, но закъсняващото лято и наместилият се вместо него дъждовен сезон наложиха промяна в локацията - поне в първите два дни. Заради времето на 18 и 19 юни фестивалът ще влезе в Sofia Live Club, а всички изпълнители, предвидени за последния ден ще можем да чуем на Колодрума. В програмата по дни промяна няма и тя доказва, че съвсем не винаги е нужно да каним чуждестранни изпълнители, за да се забавляваме на ниво. А да не забравяме и бонус опцията да припяваме на български тук-там и всичко това срещу билети на цени от 20 (за един ден ) до 50 лв. (за трите фестивални дни).Първият ден сцената ще превземе Стругаре с дебютния му албум, следван от още силни думи в рими от Жлъч, Григоров, Гена. Мила Роберт ще използва повода да представи най-новия си сингъл, а с Druga Planeta ще се пренесем в друг интергалактически свят. 

    

На 19 юни ще слушаме завладяващите изпълнения на Les Animaux Sauvages, “Анимационерите” и Пиsтамашиna.
Поредното стилно видео на Les Animaux Sauvages е към песента Nick The Gimp, а на режисьорския стол е младият талант Ханис Багашов


Закриващият трети ден ще започне с нашумяла от участието си в „Гласът на България“ през 2020 година Керана заедно със своя екипаж – космонавтите, които не спират да творят и вече са почти готови със записите на своя дебютен албум, който се очаква да излезе в средата на юни. След това ще можем да чуем и съвсем пресния нов албум на hug or handshake “Once Upon A Pink Sedan”, а след това да изкуфеем с базираните в Манчестър Hayes & Y и да станем свидетели на историческото завръщане на сцената на Phuture Shock след 10-годишно отсъствие.

 


Разбира се, организаторите обещават да спазват всички необходими противоепидемични мерки, а капацитетът на събитието да е намален.

Билети за събитието може да откриете тук.
Достъпът до фестивала на всички малолетни и непълнолетни лица, ще бъде позволен само с придружител, попълнена декларация, която може да бъде изтеглена от https://www.sofialiveclub.com/contact/ и билет. А деца под 7 години влизат без билет. Декларация може да бъде получена и на входа на Колодрума в дните на фестивала, но така ще трябва да бъде попълнена на място, което ще забави влизането. Затова организаторите препоръчват предварително попълване на документа, за да се избегне забавянето на входа.

КЪДЕ: КОЛОДРУМА, БОРИСОВА ГРАДИНА

КОГА: 18 - 20 ЮНИКалендар

  • П
  • В
  • С
  • Ч
  • П
  • С
  • Н