Акценти Към рубрика

SUN TRIBE FREE OPEN AIR : МУЗИКА И ТАНЦИ ПОД ОТКРИТО НЕБЕЕдинадесетото издание на фестивала Sun Tribe Free Open Air предстои на 31 юли и 1 август в парк „Росенец“ край Бургас. Хедлайнери на първата нощ ще са експерименталната група R.o.b.t.F (Robot Orbital Base Techno Factory), които превръщат в своя запазена марка неземните електронни бийтове, поднесени със силна фънк и рок вибрация. 

Същата вечер на сцената ще се качат и „Бас Народен” - хибридна музикална формация, смесваща електронна музика и фолклорни елементи, изпълнявани на живо. В първата фестивална вече ще чуем на живо и кривите рими на Wosh MC, а нощта ще продължи с рага джънгъл сет, селектиран от DJ Zion от Zionlionz Soundsystem и Daft Dub - една от основните движещи сили зад организацията на фестивала, а DJ Happy - популярен диджей сред бургаските клубове, ще открие събитието. DJ Drug, Defragler и dMONO, основател на Radio Bulldozer ще раздвижат дансинга с музика в ниските честоти.Втората фестивална вечер – 1 август, по традиция е посветена на качествената транс музика. В програмата са включени сетове на ветераните SHROOMS и TRIPITALE. Участие ще вземе и издаващият авторска музика за няколко лейбъла DJ Kundalini, който през последните години е гост и по големите транс фестивали по цял свят. 

Огънят на псайхаделичната музика ще поддържат и диджеите Psyritual и Resonant Warrior. Бандата на Sun Tribe Free Open Air ще бъде представена от ACID Martisnky и LFO.

 И двете вечери на фестивала ще има и втора сцена, посветена на електронния звук, а декорация и 3D мапинг, дело на виджеите от Visual Universe, ще допълнят фестивалното преживяване.

 

Sun Tribe Open Air се провежда под открито небе на поляната до хижа „Странджа”, парк “Росенец”, на 15 километра южно от Бургас. Дотам може да се стигне както с автобус номер 5, така и с линиите, обслужващите Южното Черноморие. Мястото е избрано съобразно една от основните цели на проекта - свободният достъп.

Фестивалът по традиция е с вход свободен. 
Календар

  • П
  • В
  • С
  • Ч
  • П
  • С
  • Н