Абонамент


Илюстрация: Вяра Бояджиева


Събитията през 2020 г. преобърнаха света, който до вчера познавахме. Пандемията успя да засегне всеки един от нас, физически и икономически, независимо кои сме, къде живеем и с какво се занимаваме. Това важи с особена сила за независимия културен сектор. Затова потърсихме алтернативни начини да сме по-устойчиви на промените. Личните ни навици, моделите ни на работа - всичко наложи нов подход.

 

А когато времената се менят, меним се и ние. Промяната не ни попречи да правим това, в което вярваме и обичаме, да подкрепим идеите и творците, които харесваме и да продължаваме да говорим за случващото се около нас чрез езика на изкуството. Правим го още по-отговорно, когато знаем, че тук, в тази платформа имаме вашата подкрепа и във ваше лице можем да открием съмишленици и да продължаваме заедно да търсим, обичаме и споделяме света на културата. Ценим вашето доверие и помощ по-силно от всички други и ще продължаваме да се стараем да не ви изневерим, но заедно с това ще се опитваме да ви доставяме допълнително съдържание под различни форми, с които да ви върнем жеста. 

 

"Виж!" винаги е бил напълно независим колективен труд на много хора и за близо 100 броя в рамките на девет години успя да спечели много верни приятели и читатели, на които няма да спрем да благодарим!

От сърце!

 

С уважение,

Екипът на "Виж!"


Become a Patron!

Може да подкрепите медията и като направите дарение по банков път:

Криейтив Кет ЕООД
IBAN: BG11FINV91501015462373
BIC: FINSF
Основание: Дарение