Хора ГРАДСКИ ХОРА Към рубрика

ТОВА Е ЛЕК

 

"еЛек" е малък, семеен екип, който създава лекове в малки кутийки. Голямата им задача е да бъдат проводник на енергията на природата и особено на билките в нея. Другата е да им помогнат да достигнат по-лесно и бързо до онези, които се нуждаят от лек. На 17 декември ще ги срещем на Fika Christmas Market, където ще ни дадат безценни съвети как да се погрижим за кожата си през зимата.

 

КОЕ ВИ МОТИВИРА ДА СЪЗДАДЕТЕ "ЕЛЕК"?
​Когато един път откриеш каква магия и сила има природата, си казваш: "Благодаря, че това достигна до мен. Благодаря, че ми помогна. Нека да помогне и на друг." Не можем да разкажем силно драматични истории от личния си живот, но можем да разкажем колко хора са се върнали да кажат "Благодаря!". 
 
КОЙ Е НАЙ-ЦЕННИЯТ СЪВЕТ, КОЙТО БИХТЕ ДАЛИ ПРИ ИЗБОР НА КОЗМЕТИКА?
​Да се обръща внимание на състава и най-вече на първата съставка. Тя присъства в най-голям процент.
 
 
КАКВИ СА ПРЕПОРЪКИТЕ ВИ ЗА ЗИМНИЯ ПЕРИОД?
​Да не забравяме да приемаме сурова храна, особено покрай празниците. Всяка сутрин и вечер да се нанася крем с по-плътни масла на откритите части от кожата. Също да се намали прекомерната употреба на измиващи средства. А за хората, при които ниските температури предизвикват алергична реакция на ръцете, можем да предложим мехлем със смрадлика.
 
КАКВО БИХТЕ ПОДАРИЛИ ЗА ПРАЗНИЦИТЕ?
Балсам за устни, крем с какаово масло за омекотяване на кожата и чай ехинацея.
 
ИМАТЕ ЛИ ЛЕКОВЕ ЗА ДУШЕВНИ БОЛКИ?
На първо място се лекува с усмивка, иначе имаме и чай за нерви. Брои ли се?
 
 
ПОСЛЕДНОТО ВИ ЦЕННО ОТКРИТИЕ?
​Имаме няколко интересни идеи, върху които работим, но ще ги запазим в тайна. А от вече реализираните е чудният репелент против охапване от насекоми. Почервеняха му бузите от похвали.
 
КОЯ Е НАЙ-ГОЛЯМАТА СИЛА НА ПРИРОДАТА?
Нейната чистота и съвършеност. Ние сме част от природата, от там сме дошли и натам отиваме. И всичко, което ни трябва, е там.
 
 
КЪДЕ МОЖЕ ДА ВИ ОТКРИЕМ?
В София на улица “Пареснов” 12, както и онлайн на tovaelek.com. На разположение за всички въпроси и допълнителна информация, от която може да се нуждаете.
 
 

Календар

  • П
  • В
  • С
  • Ч
  • П
  • С
  • Н