Хора ГРАДСКИ ХОРА Към рубрика

ЯНА

 
Яна е от онези къдрави и лъчезарни същества, след които се обръщаш с чувството, че си се разминал със сън наяве. Освен че е изключително чаровна, под външността се крие още повече красота - творческа мисъл и любов към детайла. Със стабилно художествено образование зад гърба си Яна твори по всяко време, а един от най-успешните ѝ проекти е “Столчето на Мил”, което създават заедно със съпруга си Любо за тяхното малко момче. 
 
 
ОПИШИ НИ СЕ КРАТКО И СЛАДКО. 
Аз съм Яна.
 
 
С КАКВО СЕ ЗАНИМАВАШ В РАБОТНОТО И В СВОБОДНОТО СИ ВРЕМЕ?
В работното съм графичен/уеб дизайнер. Свободното си време изкарвам в игри и занимания с моето малко момче. А в останалото свободно време (което е супер малко), се занимавам по малко със “Столчето на Мил”. Обичам да рисувам, да шия, да създавам неща от вдъхновения, най-общо казано. Напоследък все по-силно мечтая за повече свободно време, в което да мога да правя нещата, който обичам. 
 
  
 
 
КОИ СА ПОСТИЖЕНИЯТА, С КОИТО НАЙ-МНОГО СЕ ГОРДЕЕШ?
 На първо място с това, че станах майка и по-скоро с резултата от това (смее се). Иначе от нещата, които съм постигнала, има такива, с които се гордея. Но като цяло мисля, че повод за гордост е не материалният резултат, а умът, който създава. 
 
 
А КЪМ КАКВО СЕ СТРЕМИШ СЕГА?
 Напоследък се стремя към откриване на идеалната работа за мен.
 
 
 
 
КАКВО ХАРЕСВАШ И КАКВО НЕ ОДОБРЯВАШ В СОФИЯ?
Обичам София! Много харесвам старата виенска архитектура, парковете и малките улички, но това, което най-много обичам, са все по-често срещаните невероятни местенца - магазинчета, ресторанти, кафенета, работилници, социални места... Местата, създадени с любов и ентусиазъм... 
 
Това, което не харесвам, е наглостта, алчността и безумието в управлението... Няма да коментирам. Всички знаем за какво става въпрос. 
 
 
НА КАКВО ТИ УХАЕ ПРОЛЕТТА?
Ммм, ухае на нещо ново и вълнуващо.
 
 
снимки: Николета Петрова
 
 
 

Календар

  • П
  • В
  • С
  • Ч
  • П
  • С
  • Н