Пространства
 • RUN, BABY, RUN

  Лятото се е засилило към финалната си права, но ние смятаме да бягаме достатъчно бързо и силно пред него, за да го изпреварим и да направим двойна обиколка, докато то успее да финишира.

 • БАЛКАНСКА СРЕЩА

  Може и още да обмисляте своето голямо балканско пътешествие или пък никога да не ви е хрумвало да го направите, но докато размишлявате над идеята... ще ви дадем нова - да обиколите всичко що е "Балканско" без да напускате пределите на страната.

 • CONCEPT ceramic studio

  CONCEPT ceramic studio е фокусирано в изработката на лимитирани серии продукти както от глина, така и от порцелан, където неговата създателка Златина Григорчева ръчно създава авторски предмети и бижута с функционален и естетичен характер.

 • Free the sport spirit

  Kато любители на приповдигнатия тонус и здравия дух, сме супер въодушевени от най-новия магазин от веригата на Travel FREE в “Магазия 1”, посветен изцяло на спорта и активния начин на живот.

 • JUST SMILE

  Усмивката е като вълшебен ключ не само към вътрешното, но и заобикалящото ни щастие и дори най-намусените хора понякога се предават пред нея. Затова е добре да сияе - за още по-силен ефект. Точно тази усмивка е и основна цел в The Smile Company - модерната дентална клиника, която предлага съвременно лечение и профилактика за здравето на това наше “бижу”.

 • Само за специалисти

  През юли предстои Fadata да отвори втори офис за страната и то в Бургас, където да продължат да работят по разработването на застрахователен софтуер, да го прилагат сред своите клиенти и да осигуряват неговата поддръжка.

 • Новото в класиката

  В новата колекция пролет-лято 2019 Carhartt WIP черпи вдъхновение от универсалните си модели от 90-те, пречупвайки ги през визията си за съвременните тенденции в street облеклото.

Покажи още статии