Пространства София Към рубрика

ЖИВОТЪТ eЛЕК

Есента ни въвлича във вихъра на забързаното ежедневие, но това не трябва да ни кара да забравим да се погрижим за себе си и околните. Защото е важно да умеем да забавяме темпото и да следваме естествения хармоничен ритъм на живота. За да се почувстваме по-добре в собствената си кожа.
 
 
Така смята и симпатичният малък екип на "еЛек", който работи с много любов и желание, за да създава билкови лечебни веган мехлеми и натурални кремове. Философията им за живота е проста – каквото сложим върху кожата си, това можем да сложим и в устата си. Стремят се да направят лековитата сила на природата по-близка до съвременния човек и затова продуктите, които създават, са изцяло натурални и лековити. За направата им използват само разградими съставки без никаква агресивна термична обработка и синтетични екстракти. Имат си и чудесна малка инициатива - събират използваните опаковки от продуктите и ги предават за рециклиране.
 
 
В производството на своите мехлеми "еЛек" са решили да заложат на изпитана през времето рецепта - старият български метод, наречен маслен извлек. Вълшебните им мазила са подходящи както за неуморните малчугани, така и за млади хора, активно спортуващите и по-възрастните.
 
 
Кремовете им са изцяло от натурални и етерични масла и тъй като "еЛек" знаят, че всяка кожа изисква специални грижи, са се погрижили независимо от вида на вашата, бързо да й помогнат да постигне сияен и здрав външен вид. Имат продукти и за по-малките и деликатни зони, както и есествен заместител на конвенционалната паста за зъби. 
 
Ако се чудите къде да ги откриете - вече година “еЛек” са в уютното си пространство в София на улица “Пареснов” 12, както и онлайн на tovaelek.com.
 
 
 
 

Календар

  • П
  • В
  • С
  • Ч
  • П
  • С
  • Н