Пространства София Към рубрика

НОВОТО МЯСТО НА CHUCKY`S

Има порода хора, за които кафето е важно и решаващо за деня и дори за настроението. За тях е добре да знаят къде можеш да се снабдиш с качествени кофеинови разновидности. Вече си говорихме за една от най-изпипаните кафетерии в София Chucky’s, а сега дойде ред да ви споделим за неговото продължение. То се появи неотдавна в Манастирски ливади и не набляга чак толкова на приготвянето на огромен калибър от видове кафе, колкото на възможността да си тръгнеш оттам с ароматна доза прясно изпечени зърна, които да си приготвиш сам вкъщи или да зарадваш колегите в офиса. Обстановката предразполага не само да изпиеш чаша готино кафе на място, но и да завържеш благ разговор, да свършиш малко работа онлайн, да поостанеш насаме с мислите си или с фондовите пазари и профилите си в Tinder, Instagram, Facebook. 

Центърът на вселената Chucky’s тук е еспресо машината La San Marco от 1976 г., която играе главна роля в цялата обстановка. Извадена от праха и забвението, тя попада в ръцете на деликатен реставратор с бели мустаци и каскет, който й се посвещава като на нова среща с първата любов. 

Ако търсите удобно място, на което да се отдадете на удоволствията, създадени от красавицата La San Marcо, насочете се към мощното уютно поле, което се излъчва в сектора около дивана, креслото и въобще меката мебел. Онази с естествената кожа и капси някак твърде силно навява спомени за “Приятели”, а ако си поръчате и Американо, съвсем ще влезете в сериала и ще започнете да се оглеждате дали Рейчъл все още не сервира някъде наоколо.

Но независимо какво търсите в живота, тук със сигурност ще успеете да откриете най-вече ужасно добро кафе. Защото това е манията на собствениците - да откриват, поръчват, доставят и изпичат на място адски добри зърна от целия свят. Доверете им се, те ще ви кажат кое е вашето, ако все още не сте го открили.


София, ул. Казбек 61
chuckys.bg

 

 

Календар

  • П
  • В
  • С
  • Ч
  • П
  • С
  • Н