Пространства София Към рубрика

ЧИСТИ ПОДАРЪЦИЕфектът от подаръка е чудо - лицето грейва в усмивка, погледът заблестява. Има начин да задържим и удължим този чудодеен ефект, като подарим на себе си или на близките си подходящата грижа с името État Pur. Цялостният подход на марката е да създава новаторски формули, в които участват само и единствено най-чистите, доказано ефикасни и безопасни съставки.
Едни от най-ценните продукти в каталога на État Pur са Чистите активни молекули. В тях има една прецизно концентрирана съставка, която се ползва таргетирано и именно така успява да третира ефикасно и трайно конкретен проблем и да ни изуми с резултати още след първото нанасяне (проверено от първа ръка). Изборът им е богат, но ако се чудите какво да подарите по празниците, може да започнете с:* Блясък: Сиянието на кожата се завръща още с първото нанасяне на Чистата активна молекула Лимонена киселина – AHA, а след това е достатъчно да го поддържате само с няколко капки седмично.
Използвайте само вечер върху чиста и суха кожа, преди крем за лице, като избягвате околоочния контур. Нанасяйте в продължение на 4 поредни дни за интензивно третиране, след което продължете употребата два пъти седмично за поне 1 месец.* Младост: Усмивката грейва още по-впечатляващо, особено когато не си я пестим заради фините линии и бръчки, които тя създава. За тяхното изглаждане и възстановяване на еластичността се грижи Чистата активна молекула Хиалуронова киселина. 
Препоръчително е да използвате Чистата активна молекула Хиалуронова киселина вечер върху чиста и суха кожа, преди крем. Третирайте в продължение на 8 седмици, като първите резултати ще са видими след 3 седмици.* Съвършенство: Всички знаем, че гладката кожа никога няма да излезе от мода. Тя е такава, когато порите са отпушени, а пъпките и черните точки са извън картинката. Това е основното действие на Чистата активна молекула Салицилова киселина 2%, която ги пощипва леко, преди да се сбогува с тях.
Сами по себе си те са чудесен подарък, но в комбинация с продукт за почистване и хидратация създават идеалната персонализирана програма за грижа. За да разберете коя програма е подходящата за вас или за ваш близък, може да си направите бърза и лесна диагностика онлайн на etatpur.bg. Това засега е и единственото място, където може да откриете марката, така че не пропускайте да се отбиете.

ПРОДУКТИТЕ НА ÉTAT PUR СА НА ETATPUR.BGКалендар

  • П
  • В
  • С
  • Ч
  • П
  • С
  • Н