Пространства София Към рубрика

CICCIONE - PANINI BAR & BAKERY

Едно от уютните местенца, където винаги можем да открием супер качествени продукти от Италия с гарантирано качество и освен това да поостанем за вкусно бързо хапване е Ciccione - Panini Bar and Bakery. Тук ни очакват вкусни ястия, салати, предястия, супи, закуски, кроасани и пицети, селекция от сладкиши и торти, както и чудни вина. За вкъщи пък можем да отнесем разнообразни месни, млечни и хлебни изделия, зехтини, оцети, ориз, брашно, кафе, както и какви ли не интересни консерви. Въобще рай за гастронома. А ето какво още ни споделиха неговите собственици.
 
Какво ви накара да създадете място като Ciccione - Panini Bar & Bakery?
Преди 4 години двамата (Иван Тодоровски и Димитър Драгов) решихме да отворим заведение, каквото София не е виждала до този момент. Водени от любовта към Италия, италианската кухня и бизнеса ни с тази страна, идеята ни бе за изцяло нов вид концепция - магазин с маси, в който можеш да напазаруваш за вкъщи, но и да поседнеш в уютна атмосфера и да се насладиш на всички изкушения, които Ciccione предлагат.
 
Откъде идва любовта ви към италианските продукти?
Свързана е с честите ни пътувания до Италия и бизнеса, който правим с тази страна. Ако веднъж си стъпил там, няма как да не се влюбиш в хората, манталитета и най-вече кухнята.
 
 
 
Различни ли са предпочитанията на мъжете и жените, когато става дума за сандвич и по какъв начин?
Жените предпочитат по-диетични сандвичи, които са по-леки като например “Капрезе”, “Трикольоре”, “Формаджи”, който съчетава зеленчуци със сирена. Мъжката част от клиентите ни се насочва към по-големите сандвичи с повече месни продукти като BLT и “Прошуто кото”.
 
Кое е основното, заради което клиентите се връщат при вас?
На първо място качеството, което поддържаме. Работим с най-големите производители в Италия, които гарантират, че продуктите ще бъдат едни и същи всеки път. Наблягаме и на обслужването и уюта, който предразполага хората да прекарат добре времето си при нас с бутилка вино и плато от колбаси и сирена.
 
 
Какви емоционални състояния умеете да лекувате с вино?
Лошо настроение може би е нещото, с което се справяме най-добре. Разбира се, от значение е и количеството вино, което е изпито. Практиката при нас обаче показва, че правилото колкото повече, толкова повече важи с пълна сила и много често в края на вечерта масите се събират. Така и лошото настроение изчезва.
 
Дайте бърза и лесна рецепта за здравословна закуска.
Смесете половин кофичка кисело мляко 3.6%, 1 супена лъжица мед (за предпочитане липов), 60 г. овесени ядки, 10 г. бразилски орех, 5 г. тиквени семки, 1 зелена ябълка, нарязана на кубчета. Оставете всичко това да престои един час. След това се консумира с блажено удоволствие и дава блестящ старт на деня. 
 
СОФИЯ, УЛ. ХРИСТО БЕЛЧЕВ 6 | УЛ.ГЕН. ГУРКО 9 | БИЗНЕС ПАРК | CICCIONE.BG
 
снимки за Виж! София: Георги Величков
 
 

 

Календар

  • П
  • В
  • С
  • Ч
  • П
  • С
  • Н