Пространства София Към рубрика

ВСИЧКО, КОЕТО ИСКАШ ЗА КОЛЕДАПо Коледа често вместо смирение, добрина и топлина, ни обзема една припряност, напрежение и бързина, от които ни се иска да избягаме, колкото се може по-скоро. Сякаш караме по задръстена от коли улица, в която не спира да кънти коледният химн на Марая Кери и само се оглеждаме за първата пряка, в която да свием и да избягаме. Да сме далеч от препълнени магазини и тълпи, обезумели покрай пазара в последния момент хора. Просто уют, семейство, спокойствие и добра храна. Имаме няколко идеи как да подготвиш добър план за подобно бягство с помощта на farmhopping.com:

ПЛАНИРАЙ ОТРАНО
За да избегнеш хаоса в последния момент, направи си списък предварително. В седмицата преди празниците, пусни поръчка онлайн - става супер лесно и бързо, и ще си получиш целия коледен пазар у дома в избран от теб час. Ето, вече спести няколко часа обикаляне и нерви. Вместо това си сипи едно вино и пусни някой хубав филм.ПАЗАРУВАЙ УМНО
Мисли за това откъде идват продуктите и къде отиват средствата, които влагаш. Вместо да пълниш джоба на големите корпорации, инвестирай в малките производители. Кое предпочиташ - CEO-то на голямата компания да отиде на поредния круиз с яхта или да подкрепиш семейното стопанство, което влага цялата си любов и грижа в продуктите си?

ПОДАРИ С МИСЪЛ
Когато не знаеш какво да подариш, избери нещо практично и полезно. Какво ще кажеш за ръчно произведен шоколад, домашна вишновка, гурме сирене с трюфели, суджук от чисто месо или бутилка малиново вино? Няма да се разочароваш от такъв подарък, нали? Твоите близки и приятели също. farmhopping
.com
 е онлайн фермерски пазар, където ще намериш чисти и истински продукти от малки местни производители, създадени с грижа за природата и за теб. Поръчваш лесно, получаваш в избран от теб ден и час. А сега, ако платиш поръчката си с Mastercard, ще получиш и код за безплатна доставка. Плюс подаръци за всяка запазена карта в системата и още изненади. Виж повече на farmhopping.com.
Календар

  • П
  • В
  • С
  • Ч
  • П
  • С
  • Н