Пространства София Към рубрика

LAIKA.BG

 

Ако потърсите добри онлайн магазини за качествена и натурална храна, козметика, както и книги и оригинални ръчно изработени продукти, няма начин да не попаднете на Laika.bg. Едно онлайн кътче, от което струи лично отношение, което може да усетите на живо и в магазина им в търговския център “Софарма Тауърс” в София. Зад него стои една много мила и очарователна тройка, състояща се от млади майка и баща и тяхната малка дъщеря. 

Защо три е по-добрата бройка за един екип?


“Тати, чакаме те!” е панацеята в края на всеки тежък ден. Казват, че трябва да можеш да обясниш на едно дете с какво се занимаваш. Все още се учим на това.
 Мисълта, че го правиш и за някой друг, опитът, който получаваш, новите неща, които можеш да покажеш и на които да научиш детето си, са много силна мотивация. Всеки ден е ново начало и нова възможност.

Каква беше мотивацията ви да създадете „Laika.bg“?


С годините изградихме лична позиция на уважение към хората, които създават истински продукти като онези, които слагаме в устата си, ползваме на кожата си, даваме на детето си. Научихме се, че местната храна е безценната за тялото, а, консумирайки я, помагаме дългосрочно и на други хора.

Какви са предимствата на това да работиш със семейството си?


Ако се скараме за нещо по работа, винаги можеш да прегърнеш и целунеш човека до теб. Не че помага от първия път, но поне е приятно. Хубаво е да можеш да споделиш радостите и тревогите си с някой, който знаеш, че ще те разбере от една дума.

В Instagram и Swarm споделяте винаги мнението си за храната и местата, които посещавате. Защо?


Вярваме, че добрите храна, обслужване и място имат значение и заслужават внимание.

Коя е любимата ви семейна рецепта за лятото?


Лимонада. Череши и дини. Тен на сандали, който да ти държи до другото лято.

 

Календар

  • П
  • В
  • С
  • Ч
  • П
  • С
  • Н