Пространства София Към рубрика

LIXIR за тонизиране на рецепторите

 


Лятото наближава с пълна сила и дори е много вероятно да изпревари астрономическите настройки, а с покачването на темепературите се увеличава и необходимостта да утоляваме жаждата с тонизиращи еликсири, в които главната или поддържащата роля да е отредена на тоника.

Lixir Drinks са най-новата и то примамливо добра възможност за избор, на който да се спрем, когато жаждата ни свети със знак “тоник!”. Техни създатели са барманите и добри приятели Мат и Джордан и като много други добри идеи и тази се ражда в една щура вечер навън. Докато работят заедно зад бара, виждат как славата на различни тоници с всевъзможни аромати се покачва, а и хората все повече се ориентират към здравословни продукти, с които пиенето да е не само забавление, но и отговорен избор. Затова решават да “шейкнат” рецепторите ни допълнително и откриват липсващия “елемент” - бранд за миксиране на коктейли със силни аромати, но с по-малко захар, по-малко калории и без изкуствени съставки.Така се раждат Lixir Drinks, които изглеждат точно толкова добре, колкото са и на вкус, а освен това са нещо свежо, натурално и уникално, с което коктейлите и напитките да се завърнат към своята основна цел - да си прекарваме добре с тях. Разработката им им отнема около година, в която търсят перфектния баланс от аромати, без и за миг да правят компромис със съставките, с които да го постигнат. И тъй като хининът е основен компонент в тоника, но пък често е отбягван заради горчивината си, Lixir Drinks разчитат на по-малко количество от него, в резултат на което вкусът е доста по-балансиран. 


За да успеят да пуснат Lixir Drinks в реална употреба, Мат и Джордан разчитат и на подкрепата на изключително успешна онлайн кампания за набиране на средства, която им дава допълнително “гориво”, за да преодолеят предизвикателствата, но накрая да се окажат автори на бранд за миксиране, който печели награди и вече се лее из барове и шейкъри не само във Великобритания, но и по целия свят, а вече и в добрите барове и заведения в България. Така лятото си има нов еликсир и той се казва Lixir Drinks. 

Календар

  • П
  • В
  • С
  • Ч
  • П
  • С
  • Н