Пространства София Към рубрика

НОВО НАЧАЛОТази година нямаше най-блестящия старт, но пък ни научи да оценяваме истински добрите новини. Една от тях се казва ETAT PUR и е за онези, които смятат, че кожата им заслужава най-добрата грижа. Френската марка, която успя да промени козметичния пазар и да се превърне във вдъхновение за редица други марки, е вече в България на etatpur.bg.

KАКВО ОТЛИЧАВА ETAT PUR?

Неслучайно марката е вдъхновена от цитата на Антоан дьо Сент-Екзюпери: “Съвършенството е достигнато, не когато няма какво повече да се добави, а когато няма какво повече да се премахне”. В тази сентенция се съдържа лайтмотивът при създаването на продуктите на ETAT PUR, а именно да дадем на кожата само онова, от което се нуждае - нито повече, нито по-малко.Затова и нивото на взискателност към съставките е невероятно високо - използва се едва 1% от всички 30 000 съставки, познати на козметичната индустрия. Тук изразът Less Is More важи с пълна сила. Съставките са прецизно и безкомпромисно подбрани, за да са идентични или наподобяващи максимално състава на кожата и с отличен афинитет към нея, както и да са гарантирано чисти, безопасни и ефикасни.ГРИЖА В ТРИ СТЪПКИ

Ако ще даваме на кожата си само най-необходимото, трябва да го правим смело, но без излишества. Затова и ETAT PUR не предлага сложни процедури и механизми за грижа, а я систематизира в три основни стъпки: почистване, третиране и хидратиране.

Разнообразието от 15 продукта позволява създаването на идеалната комбинация според типа кожа и нейните специфични нужди, а сайтът дава детайли за ползите, резултатите и съставките, за да сте уверени и информирани в избора.ЗА КОГО Е ETAT PUR?

За всички, които не правят компромис в грижата за себе си; взискателни са към чистотата на продуктите, които използват; търсят персонализирано отношение и идеален баланс между цена и качество, а не просто маркетинг.

КЪДЕ ДА Я ОТКРИЕМ?

От юли вече можем да се запознаем отблизо с ETAT PUR чрез онлайн магазина на etatpur.bg
Календар

  • П
  • В
  • С
  • Ч
  • П
  • С
  • Н