Пространства София Към рубрика

Пролетен ремикс

 
 
Поговорката гласи, че и след най-тежката зима идва пролет. А нейното разлистване внася нова свежест и цвят в живота ни. За да направим място за тях, е важно да се пречистим от излишното и да отворим сетивата си за промяна.
 
Освежаването на гардероба е част от този процес, но той често е свързан с купуване на нови дрехи, което ни вкарва в порочния кръг на свръхпроизводството в модната индустрия. Можем да намалим своя отпечатък, оставайки стилни, само с няколко бързи и лесни стъпки. Така даваме втори живот на годните си за ползване дрехи и избираме да купим такива с подобна съдба. А какво по-хубаво от това да намерим нов дом на любимата рокля, която вече не носим и да я заменим с откритие, което е в крак с тенденциите? С други думи - да избираме secondhand или outlet дрехи, обувки и аксесоари. Онлайн магазинът Remixshop.com улеснява този процес и ни спестява не само време и средства, но може да ни донесе и приход. Свежи модни находки за вас и по-малко вредни въглеродни емисии и боклук за планетата. Защото само за производството на една памучна тениска са необходими 3000 литра вода, а за продукцията и дистрибуцията на 1 кг дрехи се отделят между 15 и 30 кг въглероден диоксид. Екологичната сметка е наистина стряскаща, но не и необратима.
 
Ако изберете да продадете запазените си дрехи с услугата “Продай на Ремикс“, не само ще им дадете втори шанс за живот, но и ще получите средства, с които да обновите своя пролетен стил. Това се случва лесно и бързо – преглеждате гардероба си, избирате запазени тоалети, обувки и аксесоари, изпращате ги, получавате оферта с гарантирана сума и средствата за всеки одобрен артикул веднага, без да се налага да чакате магазинът да ги препродаде. Ако искате да ви върнат неодобрените за продажба артикули обратно, можете да използвате услугата “Връщане”, като заплатите куриерската такса.
 
По този начин се грижите за околната среда, докато лесно и бързо обновявате гардероба си с качествени артикули. Ежедневно асортиментът на Remixshop.com се обновява с 15 000 нови продукта за жени, мъже и деца, които са secondhand или outlet. Сред тях има луксозни брандове, дрехи от среден клас, както и бюджетни марки, а цените са в постоянно движение и всеки ден е възможност за нова, по-добра оферта. Качеството е безкомпромисно, защото екипът на Remix проверява ръчно състоянието на всеки артикул и отговорно застава зад мотото си: reuse, reduce, remix. 

Календар

  • П
  • В
  • С
  • Ч
  • П
  • С
  • Н