ЦЪФТЯЩИТЕ ГРАДИНИ НА ИВАН АСЕН 22

 

Първите пролетни дни настъпват леко и неусетно и в съзнанието ни започват да изплуват образи на църфтящи градини и прасковени залези. Вдъхновени от новия сезон дизайнерите на ИВАН АСЕН 22 са подготвили колекцията „Bloom & Spring“, а вратите на пролетния шоурум вече са широко отворени и така чак до 27 март.

 

Със своята ефирност и лекота колекцията ни навява усещането за копнеж към далечните пътища и носталгия като при миграция на птици. По един деликатен и красив начин ни напомня за насладата, които изпитваме винаги когато сме на път. 

 

Автори на „Bloom & Spring“ са едни от най-активните дизайнери от екипа -  Александър Гергинов („Ham & Eggs“) и Наталия Живкова („Jar & Jam”), които решават да обединят своите виждания за съвременна, градска мода, създавайки съвместния лейбъл CSC - conceptual sporty chic. Новата българска марка съчетава еклектични елементи, характерни за различни ежедневни стилове, като по този начин придава една елегантна визия, допълнена същевременно от задължителен комфорт при носене. Важна част от стила на марката е добре премереният и рафиниран детайл.


 

Урбанистичният вид на облеклата се дължи на  естествени материали като актуалния за предстоящия сезон лен, комфортния памук и вискозата, както и на водоустойчиви синтетични материи. Важна част от визията създават и авторските щампи, които призовават за „отлитане“ и взимане на заслужената от натовареното ежедневие почивка.

Колекцията съдържа дамски и мъжки модели, вписващи се перфектно в съвременната динамика на активния градски човек. Материалите са избрани така, че да отговарят на критериите за комфорт на тялото. Визията е завършена от авторски щампи, присъстващи по различен начин в облеклата.


 

Шоурума на ИВАН АСЕН 22 е в София, ул. Иван Асен II. 22, ет.1, с работно време от понеделник до петък, между 16:00 и 20:00 ч. А през събота и неделя от 14:00 до 20:00 ч.


моден дизайн: CSC
фотограф: Минко Минев
грим и коса: София Ракова
асистент грим и коса: Велиана Лобошка
модели: Ванина, Боряна, ВикторКалендар

  • П
  • В
  • С
  • Ч
  • П
  • С
  • Н