прочети още
Кулинарни трансформации: Александър Таралежков и Dolma Bar

Dolma Bar е в малкото крайбрежно курортно градче Маргейт, а менюто му се основава на балканското наследство, приветстващо света, свързаност с природата, избягване на разхищенията и следва свободна форма на готвене, вдъхновена от морето и земята

Кулинарни трансформации: Мария Жекова и “Силивряк“

“Силивряк“ се спотайва в красиво реставрирана старинна къща в сърцето на Родопите и посреща гости в прегръдките на чиста природа, допълнена от изящно меню, подбрани вина и искрено гостоприемство

Кулинарни трансформации: Ивайло Спасов и DÖNERSTAG

За Ивайло дългият скок от други професионални светове в този на приготвянето на храна тръгва от пребиваването му в мултикултурния Берлин, минава през дома и прехранването на собственото му семейство, но окончателно се преформатира след спечелването на “Мастършеф“