Виж! е национална медия за изкуство, култура и съвременен начин на живот. Тя е модерен градски пътеводител, а наша запазена марка са добрият дизайн и тематичните издания.

 

РАЗПРОСТРАНЕНИЕ

 

Печатното издание на Виж! се разпространява безплатно в над 300 подбрани обекта, в централната част на София, Пловдив и Бургас. Mрежата на списанието включва градските културни пространства, заведения, клубове и барове, търговски обекти и др., както и някои от големите културни събития и фестивали в страната.

 

АУДИТОРИЯ

 

Медията се обръща към младите, образовани градски хора търсещи изкуство и иновации, активни потребители на социалните медии, с динамичен културен и социален живот. Те са наясно със съвременните тенденции и са непрестанно жадни за преживявания и развитие.

 

ПАРТНЬОРИ И КЛИЕНТИ

 

Партньори и клиенти на Виж! през годините са били: Absolut, IKEA, Mini Cooper, Haineken, Staropramen, Siteground, Vivacom, Sociеte Generale, Cinema city, Fashion Days, Storytel, Etat pur, Remix, Liebherr, Tatratea и много други.

 

ВИЖ! В ПРОЦЕНТИ

 

85% - България

15 % - Европа и Щатите

55% - жени

45% - мъже

34% - между 25 и 34 г.

28% - между 18-25 г.

20% - между 35-44 г.

 

Над 100 печатни броя на списание “ВИЖ!”

Над 25 хил. последователи в социалните мрежи на изданието

 

За повече информация за възможностите за рекламно присъствие, както и за разработването на съвместни проекти, пишете ни на office@vijsofia.bg